Happy moments

Gå for Børnetelefonen

En masse søde mennesker støttede Børns Vilkår, Børnetelefonen på Outdoor festival i Silkeborg. I den flotte kop kunne man indløse en lækker kaffe eller kakao.

Outdoor365 festival i Silkeborg

Næstved Metalfest

Bornholm, Opalsøen

Veteranmarch og Festival 2022

VeteranSupport.dk afholdte en weekend med masser af aktiviteter, march og musikfestival i støtte til danske veteraner.

Loppetorv Frederiksberg

Herlev Tri – Forårsklassikeren 2022

IceChallenge

Seje åbent vand svømmere, med/uden våddragt ved IceChallenge i 3 løb, og med den afsluttende svømme challenge i januar i 3 grader varmt havvand. HappyCoffeePit forsynede deltagere og officials med varm kakao, snack og frugt

Überbanko

Stort banko event til fordel for Legeheltene og Børneulykkesfonden. Happy Coffee Pit serverede drikke og snacks til de mange der støttede den gode sag og til gengæld vandt fine præmier

Bike Blowout 2021

Stor cykelmesse i Ballerup Super Arena. Flere tusinde besøgende var forbi til de mange gode shopping tilbud og spændende foredrag. En stor fornøjelse for HappyCoffeePit at kunne glæde besøgende og standholdere med lækre varme drikke.

Byvandringer og fortællinger i Gladsaxe kommune

Arrangementer for at kommunens beboere kan mødes og være sammen, og blive klogere om planer og fremtiden for kommunens fælles rum, ude og inde. Mødested: ved HappyCoffeePit, som serverede varme drikke til alle

Broløbet Storebælt 2021

1/4 maraton distancen havde start fra Sprogø. Og lige der midt på Sprogø åbnede HappyCoffeePit og HappyFoodPit med salg af varme drikke og lidt at spise til Broløb deltagerne, der inden starten gik mod Nyborg, kunne opleve Sprogø og høre om dens historie inden starten gik mod Nyborg.

Høst Møn Festival

Endelig festival, kram og koncert igen. Og HappyCoffeePit var med i det magiske, perfekte festival vejr, og senere under de kulørte lamper.

HappyCoffeePit booket til firma arrangement

Et reklamebureau afholdte i august en aktivitetsdag med en af deres loyale kunder, og HappyCoffeePit var inviteret til at glæde alle med lækker kaffe ved et stop på deres kanotur.

World Pride og Eurogames

En uge med fejring, oplysning, alvor og fest. HappyCoffeePit og HappyFoodPit var tilstede ved en masse fede aktiviteter, og kunne glæde alle med barista kaffe og happy toast.

Pilgrimsvandring

Gierslev, Ørslev og Solbjerg pastorater var på pilgrimsvandring mellem sognenes kirker. Vandringen sluttede i præstens have med himmelsk kaffe og kakao serveret af HappyCoffeePit.

Opal Søen, Bornholm 2021

Sommer på Bornholm – En masse søde, glade besøgende og mange kom igen. Vi er beriget med mange sjove, fede historier – og vi er stolte af at have bidraget til mange menneskers glade oplevelser ved Opal Søen.

Bagsværd Sø

dav_vivi
dav_vivi
IMG_20210509_105602
IMG_20210509_105602
IMG_20210515_135808
IMG_20210515_135808
IMG_20210530_104145
IMG_20210530_104145
IMG_20210831_094032
IMG_20210831_094032
PlayPause
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Himmelsk kaffe

Den lille kaffevogn inviteret til gudstjeneste ved Vester Løve kirke.

Gud er i mælkeskummet på en cortado

-Martin Kongstad

Tidlig forår ved Bagsværd Sø

Solens begyndende varme stråler og friskbrygget barista kaffe til søens mange gæster – gående, løbende, roende

Covid19 testcenter Ringsted

Varme drikke til de ventende i køen til test

Kragerup Gods i efterårsferien 2020

Vi stod i de mest fantastisk pyntede omgivelser og serverede varm kakao og friskbrygget kaffe til en masse glade mennesker der var taget på en aktiv oplevelsesdag på Kragerup Gods.

Hundige Strand

Hundige3
Hundige2
Hundige4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

3 fantastiske uger på Bornholm 2020

Ved Opal Søen mødte vi de sejeste, søde mennesker, Paloma og Laust der giver fede klatre oplevelser #Klatring Bornholm

På Tirsdagsmarked på Sandvig havn var vi i det skønneste selskab med Pandekage Karina og ikke mindst de fantastiske damer Kirsten og Lillian #Foreningen Sandvig

Sødeste Annelise tog så pænt imod os på onsdags marked på Allinge Havn og skønne Vivian bød os velkommen ved hendes smukke sten i den Gamle Vejerbod

Rønne Torv